TRSTENIK
Home Industrija Poljoprivreda Ugostiteljstvo Trgovina Usluge Zdravstvo Obrazovanje Turizam Kultura Sport

Reklamiranje na portalu 037trstenik

Next Level Trstenik
NLD
R1
R2
R3
reklama

Zasto?

Zato što je u vremenu interneta postalo pravilo da svako ko se bavi nekim poslom mora da ima svoj trag u globalnoj mreži. Najveći broj poslovnih ljudi svakodnevno traži informacije o potencijalnim kupcima i dobavljačima baš preko interneta. Ne dozvolite sebi taj luksuz da se ime Vaše firme ne pojavi u pretraživačima. Za poslodavce je to znak da ste neozbiljan ili nezainteresovan partner za saradnju.

Kako?

Reklamu možete poručiti popunjavanjem online formulara, telefonom ili ličnim kontaktom.

Plaćanje!

U zavisnosti od paketa koji želite, dobijate i različite opcije plaćanja. Možete platiti reklamu u punom iznosu na period od mesec dana do tri meseca, ili u vise rata ako plaćate za period od šest meseci do jedne godine.

Kako odabrati?

Paketi za svakoga! Od individualnog poljoprivrednog proizvođača, preko zanatlija, ugostitelja, sve do velikih firmi. Ako želite samo da se pojavite na internetu dovoljan vam je i najmanji, a samim tim i najjeftiniji, baner sa statičkom slikom na kojoj su vaši bitni podaci. Za one sa razvijenom proizvodnjom i velikim brojem proizvoda dostupan je i biznis paket u koji je osim banera bilo koje veličine uključena i posebna stranica na prezentaciji.